HAZ infra

De eigenaren van HAZ Infra BV zijn de broers Harmen en Ary Zielman. Wij zijn gevestigd in Hasselt Overijssel en in Radewijk (gem. Hardenberg). Onze vestiging in Tweede Exloërmond is per 1 januari 2015 gesloten. Vanaf 1 januari 2015 zetten wij de activiteiten voort vanuit ons nieuwe pand in Radewijk.

Het bedrijf onderscheidt zich doordat er met korte lijnen gewerkt wordt. Wij zijn daardoor zeer flexibel, oplossingsgericht en meedenkend. HAZ Infra BV kan u van dienst zijn vanaf het initiatief tot en met de beheer/onderhoudsfase. Zowel in het design en construct als in het uitvoeren van kleine en grote werken is HAZ Infra BV een geschikte partner voor u. Wij hebben ervaring met RAW-bestekken, EMVI, UAV-gc maar ook BVP (Best Value Procurement) werken.  

Het bedrijf is werkzaam voor verschillende opdrachtgevers; o.a. waterschappen, gemeentes, provincies, Natuurmonumenten, Landschap Overijssel, Het Drentsch Landschap en Staatsbosbeheer. Ook voor bedrijven en particulieren voeren wij werkzaamheden uit.

HAZ Infra BV is lid van de branche organisatie CUMELA. CUMELA bestaat uit drie secties waar onder de sectie CU (Grondverzet en cultuurtechnische werken). Harmen Zielman heeft sinds 2008 zitting in het bestuur van de sectie CU. 

Beleidsverklaring

  Beleidsverklaring

Facebook