HAZ

De werkzaamheden van HAZ Infra worden uitgevoerd vanuit verschillende ondernemingen.
HAZ Radewijk gevestigd te Radewijk, HAZ Zwartsluis BV gevestigd te Zwartsluis en CT Noord BV is gevestigd te Hasselt. Binnen HAZ Infra werken op de verschillende disciplines ca. 30 man.

Het bedrijf onderscheidt zich doordat er met korte lijnen gewerkt wordt. Wij zijn daardoor zeer flexibel, oplossingsgericht en meedenkend. HAZ Infra kan u van dienst zijn vanaf het initiatief tot en met de beheer/onderhoudsfase. Zowel in het design en construct als in het uitvoeren van kleine en grote werken is HAZ Infra een geschikte partner voor u. Wij hebben ervaring met RAW-bestekken, EMVI, UAV-gc maar ook BVP (Best Value Procurement) werken. Sinds 2018 hebben wij een eigen slib-indikker waarmee wij op zuiverinstations slib in dikken en verwerken. Wij voeren het uit van onderzoek tot afzet van het slib om zo de opdrachtgever maximaal te ontlasten.

Het bedrijf is werkzaam voor verschillende opdrachtgevers; o.a. waterschappen, gemeentes, provincies, Natuurmonumenten, Landschap Overijssel, Het Drentsch Landschap en Staatsbosbeheer. Ook voor bedrijven en particulieren voeren wij werkzaamheden uit.

HAZ is lid van de branche organisatie CUMELA. CUMELA bestaat uit drie secties waar onder de sectie CU (Grondverzet en cultuurtechnische werken).

Beleidsverklaring
Beleidsverklaring

Nieuwsbrieven:
November 2019

Wilt u zich aanmelden voor HAZ Nieuws? Aanmelden

Facebook