Home

WELKOM BIJ HAZ INFRA BV

HAZ Infra BV is een aannemingsbedrijf dat door jarenlange ervaring gespecialiseerd is in het aannemen en vakkundig uitvoeren van GWW (Grond-, Weg- en waterbouw) werken, landschapsinrichting, land- en waterbodem saneringen, cultuurtechnisch en agrarische werkzaamheden.

Ons bedrijf beschikt over een breed machinepark, met diverse machines voor o.a. gespecialiseerd baggerwerk, (water)bodemsaneringswerk en waterbouwkundige werkzaamheden. In 2012 zijn wij vanuit Hasselt begonnen, door de gestage groei zijn wij in 2014 op zoek gegaan naar een onderkomen waar we voldoende mogelijkheden hebben om verdere groei mogelijk te maken. Dit heeft geresulteerd in de koop van de grond en panden aan de Radewijkerweg 13a te Radewijk. Vanaf 1 januari 2015 worden een groot deel van de activiteiten vanuit Radewijk uitgevoerd. De hoofdvestiging blijft gevestigd in Hasselt.

HAZ Infra BV beschikt over een breed machinepark en in combinatie met onze ervaren en gespecialiseerde vakmensen/medewerkers kunnen we kwaliteit leveren in de juist prijs/kwaliteits verhouding.

HAZ Infra BV heeft de CO-2 prestatielader niveau 5 en is ISO 9001-2008, VCA** en BRL 7000 gecertificeerd. 

Facebook