Home

WELKOM BIJ HAZ GROEN, GROND INFRA BV

HAZ Groen, Grond en Infra BV is een aannemingsbedrijf dat door jarenlange ervaring gespecialiseerd is in het aannemen en vakkundig uitvoeren van GWW (Grond-, Weg- en waterbouw) werken, landschapsinrichting, land- en waterbodem saneringen, cultuurtechnisch en agrarische werkzaamheden.

Per 1 septerber 2013 heeft HAZ Groen, Grond en Infra BV alle materieel van Loon- en Aannemingsbedrijf H. Piel BV uit Tweede Exloërmond overgenomen. Hierdoor hebben we ons bedrijf kunnen uitbreiden met diverse machines voor o.a. gespecialiseerd baggerwerk, (water)bodemsaneringswerk en waterbouwkundige werkzaamheden. Door de gestage groei zijn wij in 2014 op zoek gegaan naar een onderkomen waar we voldoende mogelijkheden hebben om verdere groei mogelijk te maken. Dit heeft geresulteerd in de koop van de grond en panden aan de Radewijkerweg 13a te Radewijk. Vanaf 1 januari 2015 is de vestiging in Tweede Exloërmond gesloten en worden deze activiteiten voortgezet vanuit Radewijk. De hoofdvestiging blijft gevestigd in Hasselt.

HAZ Groen, Grond en Infra BV beschikt over een breed machinepark en in combinatie met onze ervaren en gespecialiseerde vakmensen/medewerkers kunnen we kwaliteit leveren in de juist prijs/kwaliteits verhouding.

HAZ Groen, Grond en Infra BV heeft de CO-2 prestatielader niveau 5 en is ISO 9001-2008, VCA** en BRL 7000 gecertificeerd. 

Facebook